Cornel de la Vunk, invitat la petrecerea surpriză a Mariei

Nu trece nici o săptămână fără surprize în Comunitatea West Gate! Și cele mai reușite sunt cele pe care le punem la cale alături de colegii își doresc să împartă bucuria cu alți colegi. Așa s-a întâmplat de curând. Am întâlnit-o în West Gate pe Mirela, care ne-a povestit despre colega ei Maria, cum urmărește pagina de Facebook în fiecare zi și  își dorește să fie protagonista unei experiențe frumoase. Pentru că ziua ei de naștere era foarte aproape, ne-am gândit să-i pregătim o petrecere surpriză chiar în West Gate, la care să-l invităm și pe Cornel de la Vunk, cântărețul ei preferat.
Maria spune că a avut parte de cea mai frumoasă petrecere din viața ei. Se grăbea să ajungă cu colegii la o “sedință” aranjată de noi cu Mirela și cu sefa ei, Ioana, când a fost surprinsă de Cornel de la Vunk și de un întreg alai de colegi, cu flori, tort, baloane si confetti. S-a emoționat atât de tare încât de-abia când am început să-i cântâm cu toții “La multi ani!” a realizat că este chiar o petrecere de ziua ei.  “E o zi magică”, ne-a spus bucuroasă.

 

Și noi ne bucurăm că am putut să-i facem această surpriză Mariei și îi așteptăm și pe alți colegi să ne trimită pe pagina noastră de Facebook idei despre noi surprize pe care să le putem pregăti în Comunitatea West Gate!

 

_MSZ1897

_MSZ1904

_MSZ1980

_MSZ2090_MSZ1995