În perioada 17-27 Septembrie, se desfășoară Cupa Novo West, o binecunoscută competiție de fotbal, organizată de Genesis Property, dedicată exclusiv angajaților companiilor chiriașe din West Gate și Novo Park. Ajunsă la a 4-a ediție, Cupa Novo West a devenit deja o tradiție în rândul celor mai pasionați jucători de fotbal din cele două parcuri de birouri, care se luptă pe teren pentru titlul de Campioană.

Spiritul de echipă și fair play-ul sunt cele mai importante aspecte ale competiției, astfel că în fiecare an echipele participante se înscriu pentru a câștiga Cupa, însă mai ales pentru a se întâlni pe teren cu oameni ce au pasiuni comune și pun plăcerea de a juca fotbal mai presus de orice.

Ediția a 4-a a Cupei Novo West a adunat un număr total de 21 de echipe înscrise, din 16 companii diferite. Programul meciurilor, grupele, scorurile și clasamentul pot fi urmărite aici: https://www.cupanovowest.ro/ Această ediție se va desfășura în parteneriat cu 7card.

Meciurile se vor juca pe terenurile de la Terasa Lacul Morii (La Coco), din Crângași, în perioada 17-27 Septembrie, între orele 18:00 și 22:00. Așteptăm pasionații de fotbal, dar nu numai, să vină la meciuri pentru a-și susține colegii și pentru a-i încuraja să joace cât mai bine. Succes tuturor participanților!