Nu trebuie să ne fie frică de tehnologie, însă trebuie să fim atenți să nu ne pierdem umanitatea. Aceasta este una dintre concluziile, aparent filosofică, însă foarte potrivită mediului în care trăim în prezent, care au rezultat în urma primului panel al evenimentului ”Digitalizarea în imobiliarul comercial: Tendințe și Provocări”, organizat de spatiicomerciale.ro, platforma dedicată real estate-ului comercial realizată de Imobiliare.ro.

Adeptul conceptului ”mașina la putere” a fost, în cadrul primului panel al evenimentului, Siminel Andrei, CEO al fondului de investiții New Century Holdings (NCH): ”Evoluția în tehnologie înseamnă că mașinile vor prelua controlul. Am văzut deja roboți care colaborează, roboți care învață de la alți roboți”.

De cealaltă parte s-a situat Liviu Tudor, președintele companiei Genesis Development și cel mai mare proprietar român de spații office (150.000 de metri pătrați în ansamblurile Novo Park și West Gate Business District). ”În afara tehnologiei trebuie să existe și spiritul”, a spus Liviu Tudor, recunoscând, totuși, că are un cont ”secret” de Facebook pentru a urmări ce se întâmplă pe rețeaua socială. Totodată, Liviu Tudor este convins că ”dacă nu-ți vei dezvolta business-ul în lumea digitală, afacerea riscă să dispară”.

Citește mai mult pe cpi.imobiliare.ro.