West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, va organiza în luna aprilie West Gate Career District, primul târg de joburi desfășurat într-un campus. Evenimentul va reuni 20 de companii participante și va atrage peste 2.000 de vizitatori.
Prima ediție a West Gate Career District va avea loc în perioada 20-26 aprilie, în complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24. Evenimentul își propune să reunească, sub aceeași cupolă, companii relevante din toate domeniile de activitate, de la IT la sistemul medical, cu scopul de a facilita accesul studenților și tinerilor profesioniști la ofertele disponibile pe piața muncii.
Pe durata târgului, 20 de companii vor avea ocazia de a-și promova posturile vacante și stagiile de practică, fiind așteptați peste 2.000 de studenți. Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidenților din West Gate Studios, iar printre partenerii West Gate Career District se numără: eJobs, Forumul Tinerilor din România și Centrul de Asistență pentru Dezvoltare Durabilă și Resurse umane.
„Conceptul evenimentului este unic: echipa organizatoare este formată exclusiv din studenți, întrucât noi înțelegem cel mai bine ce îi atrage pe tineri, iar locația aleasă completează ideea centrală a West Gate Career District: un eveniment organizat de și pentru studenți”, a declarat Mihaela Cazacu, președintele Consiliului Rezidenților West Gate Studios. „Pe lângă cei 1.800 de tineri care locuiesc în West Gate Studios, îi așteptăm la eveniment și pe vecinii cazați în căminele din apropiere, în Leu și în Regie, care pot ajunge foarte ușor cu metroul”, a adăugat Mihaela Cazacu.
Consiliul Rezidenților reprezintă și deservește interesele tuturor celor care locuiesc în campusul West Gate Studios. Consiliul Rezidenților este format din rezidenți ai campusului și este responsabil de organizarea evenimentelor și activităților pentru studenți, grupate sub denumirea generică de „Community Spirit”, care au menirea de a promova interacțiunea socială si personală, precum și dezvoltarea profesională.

„Prin dezvoltarea West Gate Studios, primul campus privat din România, ne-am dorit încă de la început să oferim tinerilor mai mult decât spații pentru locuire, să le oferim o comunitate . Suntem mândri că în doar cei trei ani de funcționare, Consiliul Rezidenților a reușit să organizeze peste 50 de evenimente: de la workshop-uri, la petreceri tematice și diverse activități educaționale”, a afirmat Liviu Tudor, președintele Genesis Developement, proprietarul West Gate Studios.

***
Despre West Gate Studios
West Gate Studios este mai mare campus privat România și găzduiește peste 1.800 de studenți și tineri profesioniști de diferite naționalități, care locuiesc în cele 925 de garsoniere și apartamente.
Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată, precum și de internet și servicii medicale incluse în tariful de cazare. Pe lângă unitățile de locuit, West Gate Studios mai include: săli de studiu și petrecere a timpului liber, teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, parcare supravegheată și spațiu pentru depozitarea bicicletelor. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați westgatestudios.ro.