Pentru a avea succes în carieră și pentru a atinge cerințele Uniunii Europene, nu este suficient ca tinerii studenți să urmeze studiile unei facultăți sau universități de top, dar este necesar ca și mediul în care locuiesc aceștia să fie unul cu un standard ridicat.

Invitat în cadrul emisiunii Wall-Street 360, Liviu Tudor, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România, susține că nivelul de confort dintr-un cămin studențesc este extrem de important pentru asigurarea unui climat favorabil tinerilor din provincie, în general, dar și celor care vor să experimenteze viața de cămin în timpul studenției, în particular.

“Nu putem avea tineri absolvenți la standarde europene care stau în cămine sub nivelul cerințelor UE. Noi am încercat ca în fiecare an să adăugăm facilități noi – o bibliotecă, un Art Cafe, iar proiectul viitor este o piscină care va fi gata în mai anul viitor. Este vorba despre o piscină exterioară, o investiție care se va duce spre sute de mii de euro. Vor fi piste de alergare, piste pentru role – nu este o simplă piscină – va fi un areal“, a declarat Liviu Tudor, în cadrul emisiunii Wall-Street 360, realizată de Claudiu Vrinceanu.

Urmărește interviul video pe wall-street.ro