Liviu Tudor, Genesis Property

Liviu Tudor, Genesis Property

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, deținut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu compania Ericsson România, pentru încă 5 ani. Birourile din West Gate găzduiesc unul dintre cele 4 centre globale de servicii Ericsson (GSC – Global Service Center), cu un număr de aproximativ 1.900 de angajați, ce deservesc 24/7 peste 200 milioane de clienți din 20 de țări de pe glob.

Ericsson România este prezentă încă din 2008 în birourile West Gate, când a închiriat 3.500 mp și a continuat să se dezvolte continuu, în prezent ocupând 15.500 mp.

Marcăm începutul anului 2019 cu o prelungire a contractului cu unul dintre cei mai importanți chiriași de pe piața birourilor din România – Ericsson. Compania noastră atinge astfel, încă un record contractual, de 16 ani consecutivi, cu o multinațională de asemenea talie.

Încă de la început, eforturile noastre au fost îndreptate în direcția îmbunătățirii vieții angajaților la birou. Acest lucru influențează direct proporțional creșterea performanțelor acestora și adaugă valoare brandului de angajator al companiei. Vom continua să investim în dezvoltarea constantă a serviciilor oferite, concentrându-ne pe livrarea de experiențe memorabile angajaților companiilor chiriașe”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 angajați și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: o unitate de cazare de patru stele, un centru medical, trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), un restaurant, un supermarket, cinci cafenele, o spălătorie auto, o curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spații de relaxare exterioare pe iarbă și piscină exterioară dotată cu pistă de alergare și rollerblading.

„În 10 ani, spațiile ocupate de compania Ericsson au crescut de 5 ori – de la 3.500 mp în 2008 la 15.500 mp în 2018. În acest interval, am reușit să consolidăm birourile companiei într-o singură clădire din West Gate (pe care o ocupă în întregime), contribuind la eficientizarea utilizării spațiului închiriat și asigurând continuitatea activității centrului de servicii globale Ericsson. Vom fi, pe mai departe, alături de acest chiriaș în toate etapele de dezvoltare ale business-ului său, cu soluții optime de rezolvare a oricărei cerințe, indiferent de complexitatea sa. Prelungirea acestui contract reprezintă pentru noi încă o confirmare a faptului că standardele noastre de servicii reușesc să se ridice la cel mai înalt nivel din industrie, adaugă Ștefan Tudos, vice-președintele Genesis Property.

La începutul lunii septembrie 2018, în urma unei investiții de 1,5 mil EUR, Liviu Tudor a inaugurat în West Gate singura piscină exterioară cu pistă de rollerblading și alergare, amplasată în cadrul unui parc de birouri din România.

Printre companiile care au sediul în West Gate se numără Ericsson, Societe Generale European Business Services, Siemens, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.