Biografie

Liviu Tudor, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park și West Gate, este unul dintre proprietarii semnificativi de spații de birouri din România.

Omul de afaceri conduce Genesis Development, companie de investiții și dezvoltări imobiliare, prin intermediul careia a dezvoltat și deține Novo Park și West Gate. Cele două parcuri de birouri clasa A în București au o suprafață totală închiriabilă de peste 150.000 mp și au fost realizate la cele mai înalte standarde. Acestea găzduiesc sediile mai multor companii multinaționale, precum HP, Ericsson, Mondelez, UniCredit, Societe Generale Siemens, Dacia-Renault, Accenture, Infineon, Panasonic și multe altele.

Alături de soția sa, Liviu Tudor a construit West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, în care locuiesc aproximativ 1800 de tineri studenți, români şi străini.

Liviu Tudor deține funcția de fondator și Președinte al RABO și este Vicepreședinte al EPF – European Property Federation, asociație cu sediul la Bruxelles, care reunește proprietarii de clădiri comerciale din Europa, cu o valoare de peste 1.500 miliarde Euro.

Omul de afaceri deține o diplomă de inginer în Aeronautică de la Institutul Politehnic din București și a urmat cursuri de specialitate la London Business School. În prezent, Liviu Tudor este doctorand la Academia de Studii Economice București, Secretarul General al Asociației Române pentru Clubul de la Roma și membru al World Presidents’ Organization (YPO/WPO).

 

Liviu Tudor

Liviu Tudor, Genesis Development