Genesis Property, cel mai mare proprietar român de parcuri de birouri din Capitală ce deține Novo Park și West Gate Business District, unde găzduiește o comunitate de peste 20.000 de oameni, susține anul acesta noua ediție a proiectului Mercato, într-o grădină urbană aflată în inima orașului, în zona Aviatorilor. Intitulat Mercato Kultur, proiectul derulat de către Grupul Kané creează un nou spațiu outdoor cultural, de food și de divertisment de calitate pentru bucureșteni.

Mercato Kultur este gândit ca un spațiu versatil, în întregime cashless (toate plățile se vor face cu cardul), ce îmbină o selecție apetisantă de food trucks și bere craft, atât locală cât și din Berlin, specialități coffee brew, farmers market de weekend ce vor reuni producători locali, concerte acustice și DJ sets, teatru pentru copii, pop-up shops și multe zone de relaxare.

În parteneriat cu teatrul Apollo 111, ARCEN și alți creatori de conținut, Mercato Kultur va oferi bucureștenilor conținut original pus în scenă de cei mai talentați actori și muzicieni ai momentului. Totodată, prin colaborarea cu Institutul Cultural German Goethe, Mercato Kultur va facilita o incursiune în cultura și arta germană.

Mercato Kultur va fi deschis zilnic între orele 12.00-23.00, în perioada august-octombrie 2020 și este realizat împreună cu Mastercard și BCR, parteneri principali ai proiectului alături de Genesis Property, și cu susținerea HeidelbergCement, Glo, Pernod Ricard, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Act for Tomorrow.

Mai multe detalii vor fi disponibile pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MercatoCB.