Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, deținut de Genesis Property, semnează cea de-a șasea extindere consecutivă a Societe Generale European Business Services, suprafața închiriată de companie ajungând astfel la 17.000 mp. Contractul semnat cu West Gate expiră în anul 2024.

Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România, prin extinderea birourilor din West Gate, cu încă 2.600 mp. Desfasurarea activitatii intr-o singura locatie reprezinta un avantaj pentru construirea unui climat organizational care incurajeaza coeziunea si colaborarea. Dacă în prezent în birourile noastre lucrează peste 1.400 angajați, extinderea ne va permite să ajungem în viitor la 2.000 angajați. Calitatea serviciilor oferite și flexibilitatea proprietarului în ceea ce privește nevoia noastra de dezvoltarea continuă, au condus la adoptarea decizei de consolidare pe termen lung a parteneriatului cu West Gate.”, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

„Suprafețele închiriate de compania franceză în West Gate au crescut de peste 6 ori față de 2012, când au închiriat primii 2.600 mp de birouri. Lucrăm la o strategie comună de consolidare a prezentei Societe Generale European Business Services, într-o clădire dedicată exclusiv lor. Continuăm să ne concentram anul acesta pe îmbunătățirea facilităților existente, dar și pe crearea unor facilități noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscină și pistă de alergare, începând din această vară.”, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul anului 2018.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se mai numără companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.