Testimoniale

Accenture-High-performance-DeliveredO amplasare excelentă, cu acces la mijloacele de transport în comun și parcare spațioasă sunt unele dintre motivele de bază pentru care am ales Westgate Business Park pentru locația sediului nostru central. Suntem încântați de serviciile excelente oferite, cu răspuns prompt și eficient la necesitățile și cerințele noastre.

Dna. Gina Sotir
Facilities Services Lead Accenture Romania

Accenture

societe-generale-logo
În iunie 2012, Société Générale a luat decizia de a-și muta sediul la West Gate Business District. Locația oferă acces facil la mijloacele de transport în comun, o înaltă calitate a serviciilor și a clădirii, fiind o alegere excelentă pentru afacerile unei companii multinaționale.

Dl. Maurice Caulliez
CEO Société Générale European Business Services SA

Societe General

siemens logo
La West Gate ne bucurăm de cea mai bună calitate și cel mai bun preț, ce vin în sprijinul activității noastre în România. În 2008 am ales această locație pentru sediul nostru central și suntem mulțumiți de resursele și logistica oferite de parcul de afaceri West Gate. Clădirea H3 este echipată cu multe dintre soluțiile dezvoltate de noi, astfel că ne simțim aici ca acasă

Dl. Cristian Secosan

CEO Siemens SRL

Siemens

Ericsson_logo.svg
Am ales West Gate Business District pentru locația unuia dintre cele patru centre mondiale Global Operations datorită calității excelente a proiectului și a facilităților clasa A.

Dl. Stephen Bury

Head of GSC Romania ERICSSON TELECOMMUNICATIONS ROMANIA

Ericsson

logo_newsletter
Luând în calcul aspecte precum costurile, calitatea serviciilor și satisfacția angajaților, am considerat că West Gate Business District reprezintă opțiunea ideală pentru sediul nostru central. Recomandăm cu bucurie parcul de birouri, în special datorită standardelor înalte și facilităților moderne.

Dl. Stefan Ichim
Country Manager Panasonic Marketing Europe GmbH – Bucharest Branch

Panasonic

Alpha Bank Logo
West Gate Business District este un parc de business cu un concept unic: un echilibru excelent între locație, facilități și servicii. A fost conceput să se adreseze necesităților din ce în ce mai complexe ale companiilor multinaționale din București, în special ale celor care au ales să înființeze un centru regional în România.

Dl. Sergiu Oprescu
Executive President Alpha Bank Romania

Alpha bank

WNSGlobalServiceslogo

De mai mult de patru ani, West Gate reprezintă un partener stabil și de încredere în planurile noastre de dezvoltare, oferindu-ne servicii de calitate și sprijin, oricând avem nevoie. Mulțumim West Gate pentru implicarea în evoluția noastră încă din din prima zi și sperăm ca relația profesională excelentă să continue în următorii ani.

Dl. Akos Csernus

WNS Global Services (Romania) S.R.L

Senior Vice-President Operations Central & Eastern Europe

WNS

dacia
În calitate de primi chiriași ai West Gate Business District, suntem încântați să vedem proiectul dezvoltându-se, cu noi facilități adăugate în mod constant și o atenție deosebită acordată necesităților noastre.

Mr. Jérôme Olive

C.E.O Renault-Dacia Group in Romania

Dacia