West Gate Business District și West Gate Studios au deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul primei expoziții de pictură găzduită de spațiul cultural Art Cafe West Gate.

Pictorul suprarealist MIHAI CRISTE prezintă o serie de lucrări de excepție, în cadrul expoziției METAMORFOZELE TIMPULUI.

Vă invităm în seara de luni, 27 aprilie 2015, la ora 18:30, la Art Cafe West Gate, situat la parterul clădirii B2.

Veți putea explora universul unui valoros pictor contemporan, care s-a bucurat de expoziții personale internaționale, precum “În căutarea timpului pierdut”, găzduită de Consiliul Europei la Geneva. Autor a numeroase coperți pentru editurile Humanitas, Cartea Românească sau Polirom, Mihai Criste este unul dintre cei mai importanți artiști ai suprarealismului românesc, sau, cum spunea Ambasadorul Petru Dumitriu în publicația Contributors, un remarcabil “pictor de metafore”.

West Gate Business District este onorat să poată contribui la promovarea artiștilor români valoroși, oferind comunității West Gate momente de grație în compania expoziției METAMORFOZELE TIMPULUI, în perioada 27 aprilie – 18 mai 2015.

Expoziția deschide seria de vernisaje și evenimente culturale dedicate angajaților care lucrează în West Gate și studenților care locuiesc și învață la West Gate Studios.