Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de clădiri de birouri din ţară, precum și unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din țară, a pledat pentru echilibru în abordarea noutăţilor tehnologice.

„Dacă tehnologia va introduce stres în vieţile angajaţilor şi ale tuturor beneficiarilor de servicii, ne vom îndepărta de scopul fundamental al vieţii, care este liniştea, pacea şi fericirea. Tot ce a venit cu ştampila de revoluţionar în istoria omenirii a avut succes în măsura în care fenomenul a fost îmbrăţişat în întregul lui, cu echilibrul necesar. Şi tehnologia trebuie luată în doza de echilibru necesară, pentru că altfel stresul va distruge societatea“, a menţionat Tudor în cadrul aceluiaşi eveniment.

Liviu Tudor a investit peste 300 mil. euro în două dintre cele mai mari parcuri de birouri din ţară, West Gate şi Novo Park, fiecare cu o suprafaţă închiriabilă de circa 75.000 mp, care îl plasează pe locul trei într-un top al celor mai mari proprietari de clădiri de birouri din ţară, după Globalworth şi Immofinanz.

Citește mai mult pe capital.ro.