Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu compania americană Accenture Services România pentru încă 7 ani.  Pe lângă cei 12.000 mp alocați birourilor lor, Accenture a închiriat încă 1.000 mp de birouri. Aceasta este a doua prelungire consecutivă a contractului, Accenture fiind prezentă încă din 2007 în West Gate, când a închiriat 2.400 mp.

„În 2007, Accenture a ales West Gate, prevăzând potențialul imens al spațiilor noastre de birouri și capacitatea zonei Preciziei de a atrage angajați pregătiți. De 11 ani am fost  alături de ei și de angajații lor, iar eforturile noastre sunt îndreptate pe mai departe spre acoperirea nevoilor acestora, pentru a le oferi toate condițiile necesare pentru a atinge performanța și de a le face mai frumoasă viața la birou”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

„De când au venit în West Gate, birourile Accenture au crescut de mai mult de 5 ori (de la 2.400 mp în 2007 la aproape 13.000 mp în 2018). Este extrem de important pentru un proprietar să dea dovadă de flexibilitate și să poată să fie alături de chiriaș, în toate etapele de dezvoltare ale businessului său. Companiile aleg stabilitatea și capacitatea proprietarului de a aduce îmbunătățiri constante serviciilor pe care le livrează, spune Ștefan Tudos, vice-președintele Genesis Property.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă.

La începutul lunii septembrie, în urma unei investiții de 1,5 mil EUR, Liviu Tudor a inaugurat în West Gate singura piscină exterioară cu pistă de rollerblading și alergare, amplasată în cadrul unui parc de birouri din România.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.