Video - West Gate Studios, the first private campus in Romania

West Gate Studios

West Gate Studios, primul campus privat din România, dezvoltat de omul de afaceri Liviu Tudor, găzduiește peste 1800 de studenți și tineri profesioniști.

Campusul, situat în cadrul West Gate Park, pune la dispoziția rezidenților aproape 1000 de garsoniere și apartamente complet mobilate și utilate, săli de lectură si de sport, o bibliotecă modernă, cu design unic în România, magazine, terenuri de sport, servicii de pază 24 de ore, locuri de parcare și multe alte facilități.

Pentru mine, West Gate Studios înseamnă acasă, adică siguranță, confort, dotări moderne și distracție. Ma bucur de toate condițiile oferite de orice campus binecunoscut din Occident. Camerele sunt excepționale, iar bilbioteca și sălile de lectură moderne ne ajută să ne pregătim așa cum trebuie pentru facultate. Timpul liber ni-l putem petrece în sala de fitness, pe terenurile de sport, în cafeneaua sau restaurantul din interiorul campusului. În plus, alături de colegii mei români și străini, organizăm mereu evenimente, astfel încât foarte rar simțim nevoia să părăsim campusul. Avem aici tot ce ne-am dorit!
NameAna Constantin
Am ales să locuiesc în West Gate Studios pentru o mulțime de motive. În primul rând, pentru condițiile oferite. Nu există un alt campus în România care să pună la dispoziția studenților și tinerilor la început de drum atât de multe facilități . Apoi, pentru amplasare: sunt aproape de facultate, dar și de multe companii multinaționale în cadrul cărora plănuiesc să-mi găsesc un internship sau un job. Nu în ultimul rând, pentru comunitatea rezidenților atât de bine închegată, din care mi-am dorit să fac parte încă de la prima vizită în campus. Mă mândresc că sunt unul dintre rezidenții West Gate Studios!
NameRazvan Ion
24 Preciziei Blvd,
Sector 6, Bucuresti, Romania