Parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, prelungește contractul de închiriere cu ALPHA BANK până la sfârșitul anului 2026.

ALPHA BANK și-a început activitatea în West Gate în anul 2008 și ocupă în prezent 7.700 mp în parcul de birouri din vestul capitalei.

„ALPHA BANK este un chiriaș foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit încă de la început la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de închiriere cu încă 8 ani, față de termenul inițial de 10 ani, reprezintă o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei instituții bancare de prestigiu”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

ALPHA BANK ROMÂNIA aparține unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experiență de peste 140 de ani în sectorul financiar-bancar.

ALPHA BANK a fost prima bancă străină ce a venit în România după anul 1990. Banca oferă o gamă largă de produse și servicii bancare pentru persoane fizice, cât și soluții complexe de finanțare pentru corporații.